"LUCKIEST GIRL ON THE PLANET"

Igår fick jag skjuts till gymmet, hur underbart som helst. Blir verkligen lycklig av att spendera tid där. Men blir också väldigt frusterad, eftersom jag inte kan gå, stå eller sitta normalt och alltså inte utöva speciellt många övningar korrekt... Men kryper i hela kroppen och längtar något fruktansvärt efter gymmet varje dag. Ska försöka ta mig till gymmet lite oftare framöver => Ett steg närmare mitt vanliga och något roligare liv. 

I MINA LURAR

S N A P S

För de som inte visste är jag något beroende av snapchat. & nu när jag för det mesta går hemma hela dagarna blir det många snaps, kul för mig - synd om mina vänner. (amandasve heter jag för de intresserade)
Idag var även bästa sis I och hennes fruktansvärt söta son på besök. Så mysigt att bygga lite lego och leka med den lille som blivit så stor. Fick även förklarat för mig att jag var "för liten" för att skaffa barn. Klokt av honom eftersom en utbildning, jobb (karriär för min del) och en "man" vore bra att skaffa sig innan. Men hur mysigt är det inte med barn och speciellt bebisar?!