Things will get better

Lördag. Tänka sig att det redan är lördag. Frågade snällt om jag fick åka in till gymmet imorgon när far skulle handla, bara träna lite. Men inte det. Verkar som om jag är väldigt ensam med att tycka gymmet skulle göra susen. Mest mentalt - att få göra något kul. Men inte det och kan man inte köra bil har man inte mycket till val än att lyssna... Men tillslut så kommer det väl en dag då jag lyckas övertala dem.
Denna ställning kommer bli en bättre vän de kommande 6 veckorna. Därefter blir det en mindre variant (hoppas jag), jag som trodde man kunde snabba på denna process - tveksamt. Men jag kan gå relativt bra i alla fall och jag har trots allt gummibandet och hantlar (på 2?! ynkla kilo...)
Publicerat i Allmänt
#1 / / Linnéa:

Nämen fy tjejen... det där ser verkligen inte roligt ut <3

#2 / / Emelie Andersson:

Detta har jag missat, vad har hänt? :/

sv: tack så mycket, det hoppas jag med :)

Svar: en svårare knäskada... :)
Amanda Eriksson

#3 / / Amanda Jönsson:

Åh men stackare!

#4 / / Fanny:

men stackare :( Hoppas processen går snabbare ändå, det förtjänar du! Kram

#5 / / Linnéa Larsson:

Svar: Det var supergott verkligen! Älskar att ha kanel på banan :) Mums! Oj det ser inte roligt ut förresten.. Hoppas du blir bättre i benet! Kram

#6 / / Celine:

Hoppas du får komma iväg till gymmet snart iaf!

#7 / / Daniella:

Oj, får jag fråga vad som har hänt? Första gången jag är inne på din blogg nämligen! Det verkar inte vara så roligt med benet :(

Svar: Absolut, får du mer än gärna! Mina knän har hoppat ur led sen jag var liten och i höstas hoppade det och blev riktigt illa. Vilket resulterade i att knäskålen inte hamnade rätt, ledbanden var väl uttöjda och man trodde också menisken pajat sedan är även knäskålen "utsliten". Men nu är allt fixat och snart är jag tillbaka :)
Amanda Eriksson

#8 / / Tilda Barkselius:

Men oj stackare, hade ingen aning! Hoppas ditt knä blir bra snart!

#9 / / Julia:

Tiden går så fort!
sv: Åh tack så mycket! kram

#10 / / Sarah:

Hoppas tiden me går fort :)

#11 / / Daniella:

Men gud det låter jobbigt! Något liknande höll på att hända mig i höstas, men inte lika allvarligt. Knäna är så otroligt känsliga. Krya på dig :)

#12 / / Tuva Björnwall:

åh stackars dig, kram!

#13 / / tess:

Men, stackare! It will get better, som sagt! <3

Usch då! Kram!

#15 / / ISABELLA:

Hoppas det läker fort! :)